Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Legpuzzels

Legpuzzels zijn de ideale puzzels die je vanaf jongs af aan al kunt spelen. Te beginnen met de houten vormen legpuzzels waarbij je vormpjes van dieren en dergelijke in het juiste vakje moet leggen tot steeds moeilijkere puzzels met steeds weer meerdere stukjes. Mooie legpuzzels van dieren, monumenten en stripfiguren en TV-figuren, maar ook legpuzzels in 3D vind je van bijvoorbeeld de Eiffeltoren, de wereld en meer.  

Legpuzzels zijn ideaal voor de fijne motoriek van je kind en hoe ouder je wordt, hoe moeilijkere puzzels je kunt uitkiezen. Puzzelen werkt ontspannend en zet je aan het denken. Je leert vormen, figuren en meer met elkaar te linken. Ook zijn er puzzels die je aan twee kanten kunt leggen en dat kan soms nogal moeilijk zijn. De leukste puzzels van groot en klein formaat vind je van Ravensburger, MB en vele andere merken.  

Bekijk het aanbod aan legpuzzels via de webshops van 24/7 Discount en shop met ledenkorting. Zo kun je uiteindelijk behoorlijk besparen op jouw aankopen en ook nog eens op de hoogte blijven van fijne aanbiedingen en acties van diverse webshops.