Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Prachtig overnachten in een natuurlijke omgeving waar de vogeltjes fluiten, de dieren vrij rondlopen en jij kunt genieten van echte frisse lucht. Dat doe je op Natuurcamping Lemeler Esch. Bij Lemeler Esch kun je met je eigen tent komen of je huurt een tent of accommodatie bij de natuurcamping zelf zodat je alleen je eigen bagage nog maar in de tent hoeft te zetten.  

Lemeler Esch is een 5-sterren camping met veel faciliteiten voor jong en oud. De natuurcamping is gelegen vlakbij Ommen in Lemele. Ommen is een leuke plaats met heel veel leuke winkeltjes, restaurants en vele faciliteiten zoals ook het streekmuseum. Ga heerlijk zwemmen op de camping, geniet van leuke activiteiten die worden georganiseerd en profiteer van leuke prijzen voor het overnachten bij Lemeler Esch.  


Een leuke vakantie boek je altijd online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je namelijk diverse campings en reisaanbieders waar jij jouw vakantie online kunt boeken. Kijk snel of er een actiecode is voor Lemeler Esch en boek direct online met ledenkorting via 24/7 Discount. 

Korting Lemeler Esch

Lemeler Esch

2.50% korting
Bezoek Lemeler Esch met korting