Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij dringend geld nodig en wil jij dat het liefst zo snel mogelijk op jouw rekening hebben omdat jij onverwacht een grote aankoop moet doen? Dan moet jij naar Lendico. Lendico is de website voor jou wanneer jij op zoek bent naar een lening voor lange of korte duur, maar ook kun je bij Lendico investeren en een leuke rente verdienen. Bij Lendico profiteer je, als kredietnemer van een lage rente en kun je altijd vervroegd aflossen. Wanneer je als investeerder aan de slag gaat, profiteer je van een hoog rendement. 

Heb jij de behoefte om te investeren of wil je juist graag een mooi bedrag lenen voor belangrijke uitgaven? Dan moet jij naar Lendico waar je de beste voorwaarden hebt. Maar let op: geld lenen kost geld! Als investeerder ontvang je iedere maand sowieso je geld, rentebetalingen en aflossingen. 

Op zoek naar een lening, of wil je juist een investering maken? Kijk dan snel bij 24/7 Discount voor de beste organisaties waar jij dit kunt doen. Bekijk welke zijn aangesloten en profiteer van ledenkorting. 

Korting Lendico.nl

Lendico.nl