Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Contactlenzen kopen moet gemakkelijk zijn voor iedereen. Lensstore bestaat uit een team van specialisten die het voor jou gemakkelijk maakt om online goedkope contactlenzen te vinden. Tot wel 50% goedkoper dan bij de opticien! Naast contactlenzen kan je hier ook (zonne)brillen, lenzenvloeistof, oogdruppels of kleurlenzen bestellen.

Op Lensstore is er veel informatie te vinden over de feiten van contactlenzen, oogafwijkingen en verzorgingstips. Je hebt een ruime keus bij het kiezen van o.a. een bril. Het assortiment bevat A-merken zoals Ray Ban, Gucci, Jil Sander, Tom Ford, Guess en Boss.

Voor goedkope en toch kwalitatieve lenzen ben je hier op het goede adres. Lensstore heeft verschillende merken waar jij jouw perfecte lens kan kiezen. 24/7 Discount heeft diverse optiekaanbieders voor jou op een rij waardoor je via 24/7 Discount altijd met korting shopt. Kijk of er voor Lensstore een actuele gratis kortingscode loopt en bestel direct extra voordelig. Via 24/7 Discount biedt jou altijd ledenkorting op vele optiek artikelen.

Korting Lensstore

Lensstore

4.50% korting
Bezoek Lensstore met korting