Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lensway, de webshop voor jou wanneer je op zoek bent naar goede contactlenzen van merken als Acuvue, Air Optix, Biomedics en vele andere merken. Of je nu op zoek bent naar weeklenzen, daglenzen, maandlenzen of varifocale lenzen, bij Lensway vind je het. Naast lenzen kun je Lensway ook terecht voor reinigingsproducten en voor jouw lenzen en brillen. Voor daglenzen heb je dat niet nodig, want je neemt elk dag een nieuw paar, maar met weeklenzen en maandlenzen doe je er goed aan ze 's avonds uit te doen en schoon te maken. 
LensWay biedt de eenvoudigste manier om contactlenzen en brillen online te bestellen. U krijgt een recept voor lenzen of een bril van uw optometrist of opticien (de optometrist/opticien is wettelijk verplicht om u uw recept te geven), net zoals u een recept voor medicijnen van uw dokter krijgt. Met de gegevens van dit recept kunt u vervolgens uw bestelling bij LensWay plaatsen.

Neem direct een kijkje op de site, het makkelijk en goedkoop! Goed zicht is van groot belang en bij 24/7 Discount weten ze dat ook. Daarom kun je via 24/7 Discount jouw lenzen bestellen bij diverse webshops en ontvang je ledenkorting op jouw account. 

Korting Lensway

Lensway