Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Leonardo is een vooraanstaand merk als het gaat om glasgeblazen artikelen als vazen, glazen, karaffen en meer. Een mooie collectie aan interieurartikelen voor meer sfeer in jouw huis. Deze artikelen kun je snel en gemakkelijk online bestellen via Leonardo voor thuis zodat je ze razendsnel in huis hebt, maar je kunt er ook voor kiezen het op een speciale datum bij iemand anders te laten leveren als cadeau.

Kies voor een mooie vaas, te gekke glazen voor wijn, water en frisdrank, of mooie borden en schalen waar jij heerlijke diners op kunt serveren. Aan decoratie kun je ook geen genoeg krijgen, want kaarsenhouders, windlichten en meer vind je hier bij Leonardo voor thuis. Zoek op serie en vind alles in één lijn. Boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten en wanneer je voor 22.00uur bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties van Leonardo voor thuis. Profiteer direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling. Hoe? Door je in te schrijven bij 24/7 Discount kun jij extra korting krijgen op je bestelling Leonardo voor thuis en andere webshops die zijn aangesloten bij 24/7 Discount.

Korting Leonardo voor thuis

Leonardo voor thuis