Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als je houd van stijlvol design en op zoek bent naar mooie producten voor in je keuken, op tafel en meer op dingen op en in te serveren en waar je gezelligheid mee kunt creëren in huis, dan moet je bij Leonardo zijn. Leonardo is een prachtig merk aan glazen, schalen, vazen, waxinelichten, schenkkannen, kruidenpotten en heel veel meer voor een perfecte look in jouw keuken en in je woonkamer. Vazen van diverse vormen in diverse kleuren, gezellige sfeermakers als waxinelichten en windlichten, je shopt het bij Leonardo. 

Mooie borden, glazen en meer voor leuke diners en een prachtige opgedekte tafel, mooie kandelaars en meer voor een gezellige sfeer, je shopt het bij Leonardo. Bij Leonardo profiteer je bij een bestelling hoger dan € 50,- van gratis verzending en wanneer je voor 17.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. 

Wil jij een leuke sfeer in huis brengen en houd je van stijlvolle en strakke producten? Ga dan naar 24/7 Discount en shop bij Leonardo. Kijk snel op 24/7 Discount of er een kortingscode online staat voor Leonardo en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. 

Korting Leonardo

Leonardo