Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lichttherapie, aromalampen en infraroodlampen kunnen je helpen bij diverse kwaaltjes aan je rug en andere onderdelen van jouw lichaam. Een lichtbehandeling kan helpen tegen onder andere een winterdepressie, acne, een burn out of psoriasis en dat wil natuurlijk niemand. Bij Lichtbehandeling.nl vind je diverse producten om jouw kwaaltjes tegen te gaan en zelfs te verhelpen. Met lichttherapie, aromolampen en infrarooflampen kun jij jouw eigen klachten verminderen, mits je het product goed gebruikt.  

Heb jij extreme klachten die kunnen verminderen door middel van lichttherapie, dan is het waarschijnlijk zelfs mogelijk een vergoeding te krijgen vanuit jouw zorgverzekeraar (mits aangegeven door de huisarts). Kijk eens op Lichtbehandeling.nl wat lichttherapie voor jou kan doen. Bestel jouw producten bij Lichtbehandeling en profiteer van gratis verzending bij een bestelbedrag hoger dan € 75,-.  


Een fijne en gezonde manier van genezen is lichttherapie. Bekijk waar jij de beste lichttherapielampen kunt shoppen via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Lichtbehandeling.nl

Lichtbehandeling.nl