Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het mooiste buitenspeelgoed voor je kids shop je bij Liesjes Buitenspeelgoed. Hier vind je echt heel veel producten om lekker te kunnen spelen en ravotten in de tuin. Al het speelgoed is voorzien van het Ce-keurmerk en dus van uitstekende kwaliteit. Je vindt er veel buitenspeelgoed waaronder speelhuisjes, speeltoestellen en sportartikelen voor een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Ga vandaag nog lekker shoppen bij Liesjes Buitenspeelgoed. Zoek de leukste artikelen per categorie. Je vindt er schommels, skates, loopauto’s, skelters, houten en kunststof speelhuisjes en nog veel meer. De merken die je er tegenkomt zijn onder anderen Woody, Tiny Love, Rubbabu, Trigano en Playwood. Laat je kinderen lekker spelen met speelgoed van Liesjes Buitenspeelgoed. Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW.

Blijf als eerste op de hoogte van kortingen en aanbiedingen van online speelgoedwinkels via 24/7 Discount. Vind er mooie acties en sale codes die je gebruikt om voordelig te shoppen. Kijk of er een kortingscode van Liesjes Buitenspeelgoed beschikbaar is en laat je kind spelen met korting. Via 24/7 Discount bestel je al je (buiten) speelgoed online met ledenkorting.

Korting Liesjes Buitenspeelgoed

Liesjes Buitenspeelgoed