Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Stimuleer de fantasie van je kinderen met een passende keus uit het assortiment van Liesjes Speelgoed. Houten treinen, blokkendozen, auto’s, treinen, poppen, puzzels, schoolborden en meer. Je vindt er honderden artikelen voor je kinderen waarmee ze zich uren kunnen vermaken en veel kunnen leren.

Bekijk het ruime assortiment samen met je kind en zoek het leukste speelgoed uit. Selecteer eenvoudig op categorie en op leeftijd van je kind. Voor elke leeftijdscategorie is er iets te vinden. Bekijk de aanbiedingen, de Disney artikelen, de DUPLO en  Lego artikelen en de poppenwagens. Bestel eenvoudig en makkelijk online en betaal via iDeal of PayPal. Veel speelplezier toegewenst!

Voor de beste acties en kortingen op het gebied van speelgoed houd je 24/7 Discount in de gaten. Hier worden ook Liesjes Houten Speelgoed kortingscodes en aanbiedingen aangeboden. Zo shop je extra voordelig online bij Liesjes Houten Speelgoed en heb je snel het ideale speelgoed voor je kleine of als cadeau voor een ander. Via 24/7 Discount shop je online speelgoed met ledenkorting!

Korting Liesjes Speelgoed

Liesjes Speelgoed