Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Limango vind je iedere dag nieuwe fashion van topmerken met kortingen tot wel 70%! Je hoeft dus niet altijd enorm veel geld uit te geven om iets leuks te kopen. Om mee te doen met deze acties moet je wel lid zijn, maar dit is gratis en vrijblijvend. Je kunt je altijd weer afmelden als het toch niet is wat je zoekt. Limango biedt damesmode, kindermode, lingerie, speelgoed, babyproducten en nog veel meer.

Limango biedt de producten aan tegen prijzen die tussen de 30% en 70% van de adviesverkoopprijs van de fabrikant lager liggen. Limango kan dit doen omdat ze na afloop van een verkoopactie alle producten rechtstreeks bestellen bij de fabrikant. Een actie duurt 2 tot 4 dagen, dus je hebt alle tijd om te bedenken wat je allemaal wilt kopen bij Limango.

24/7 Discount plaatst de beste acties en aanbiedingen van fashion aanbieders op het internet. Ook lees je hier direct wanneer de sale begint bij jouw favoriete winkel en welke dagaanbiedingen er zijn. Maakt shoppen nog leuker. Kijk direct of er een actuele Limango actie is en shop merk fashion direct online met ledenkorting via 24/7 Discount!

Korting Limango

Limango