Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Lingerievoortwee is de grootste online lingerieshop voor zwangere vrouwen en vrouwen die voeding geven aan hun baby’s. Bij Lingerievoortwee begrijpen ze dat het belangrijk is om in de zwangerschapsperiode en borstvoedingsperiode de vrouwen te voorzien van comfort en luxe. Daarom stellen zij hoge eisen aan het lingerie die je in de webshop vindt. Lingerievoortwee heeft wereldwijd gezocht naar verschillende topmerken om zo een goede collectie van zwangerschaps- en voedingslingerie aan te bieden in de webwinkel.

De collectie is ingedeeld in de categorieën lingerie, badmode en nachtmode. In deze categorieën kan je complete lingerie setjes vinden, prachtige zwangerschapsbadpakken en -tankini’s en comfortabele nachtsetjes. Elke maand wordt er een ‘Aanbieding van de Maand’ gepubliceerd. Per maand verschilt het item van comfortabele pakken tot lekker zittende lingerie.

24/7 Discount heeft altijd verschillende acties van alle soorten lingerie aanbieders. Ben je in verwachting of heb je net een kleintje gekregen en ben je op zoek naar goede lingerie en nachtmode? Bij Lingerievoortwee zit je helemaal goed! Bekijk de webwinkel en vergeet niet naar de aanbiedingen-pagina te gaan. Kijk of je een Lingerievoortwee kortingscode of aanbieding kan vinden en maak daar gebruik van. Via 24/7 Discount bestel je zwangerschap kleding en - lingerie altijd met ledenkorting!

Korting Lingerievoortwee

Lingerievoortwee