Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Olijfolie is hel gezond en lekker voor in salades en om in te bakken. Je kan olijfolie natuurlijk gewoon in de supermarkt kopen, maar wil je iets exclusiefs, dan moet je naar Liquido dOro. In deze webwinkel vind je de beste olijfolie van goede persing. Liquido dOro biedt olijfolie aan dat voornamelijk uit passie voort komt. Liefde en toewijding zijn altijd te proeven. Alle olijfolie komt uit Italië. Er wordt continu gezocht naar de beste en puurste olijven, in de ene olijfolie is de hete zomerwind te proeven, in de andere de eerste regen van het najaar.

In de webwinkel vind je verschillende soorten olijfolie voor verschillend gebruik. Bekijk bijvoorbeeld de licht groengelige, iets troebele extra vergine, olijfolie uit het Monte-Amiata gebied in Toscane. Deze is erg geschikt voor brood met zeezout, maar ook lekker in soepen, op groenten, peulvruchten, bruchette, dips, groene salades en geroosterd vlees. Ook voor bakken en grillen vind je hier de juiste olijfolie. Proef de echte Italiaanse keuken en bestel gemakkelijk de olijfolie die het beste bij jou wensen past.

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen op het gebied van keukengerei, en eten en drinken. Neem snel een kijkje en ontdek of er een actuele Liquido dOro actiecode of aanbieding beschikbaar is als je gek bent op de Italiaanse keuken en olijfolie. Bestel altijd met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Liquido dOro

Liquido dOro