Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind jij het ook zo vervelend dat je met regelmaat heerlijk eten moet weggooien omdat de datum ervan is verstreken en je bijvoorbeeld onverwacht niet thuis eet in verband met overwerken. Of ben jij zo iemand die altijd te veel in huis haalt en je jezelf daarin ook altijd tegenkomt? Heb je al eens gekeken naar het opbergsysteem van Locklock.nl, een prachtig systeem waarmee je voedsel lucht- en waterdicht kunt verpakken in handige stapeldoosjes en zo jouw voedsel langer kunt bewaren. Ook is het een stuk hygiënischer en voorkomt het nare luchtjes in de koelkast.

De doosjes van Locklock.nl zijn gemakkelijk in gebruik en BPA-vrij. Tevens kunnen ze in de magnetron en in de diepvries en mogen ze in de vaatwasser waardoor je ze altijd goed schoon kunt houden. Je hebt ze in diverse vormen, ook bijvoorbeeld voor het bewaren en makkelijk serveren van muesli, cornflakes en meer. 

Altijd al moeite met het bewaren van jouw voedsel, dan is vanaf vandaag jouw probleem opgelost. Kijk op 24/7 Discount voor Locklock.nl doosjes en bestel direct online zodat jij nooit meer zo snel eten weg hoeft te gooien, wat eerlijk is eerlijk, weggooien van eten is ontzettend zonde.

Korting Locklock.nl

Locklock.nl