Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij naast jouw huidige baan nog iets bijleren om zo ook in de toekomst jouw carrière een goede boost te geven en verder te kunnen groeien? Bij LOI vind je een ruim aanbod van meer dan 550 opleidingen en cursussen op het gebied van hobby, taal en speciale vakgebieden. Jaarlijks geeft LOI cursussen en onderwijs aan meer dan 100.000 mensen. 

Bij LOI kun je studeren vanuit huis, maar ook is het mogelijk om klassikaal te studeren. Je kunt zelf beslissen wat het beste bij jou past. Wil jij contact met andere studenten of heb je liever zelf alles in de hand, dat is aan jou. Je kunt met thuisstuderen jouw eigen tempo bepalen. Bij LOI krijg je een hoge kwaliteit aan studiematerialen voor een goede prijs en je kunt altijd eerst kijken of een opleiding iets voor je is door een proefles aan te vragen. 

Behoefte aan een nieuwe uitdaging, ga dan voor een cursus via LOI en verbreed jouw kennis. Kijk snel bij 24/7 Discount waar jij opleidingen kunt volgen en boek direct online zodat jij ledenkorting ontvangt op jouw aanvraag. Bekijk op 24/7 Discount de leukste acties van LOI, zoals een cadeau wanneer je een opleiding gaat doen. 

Korting LOI

LOI