Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je kent ze wel, de kleurrijke elastiekjes van Rainbow Loom. Hiermee maak je de mooiste armbanden, kettinkjes en te gekke figuurtjes. Rainbow Loom is een rage die steeds voortduurt. Rainbow Looms zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar ook zeer onderhoudend voor volwassenen. Iedereen kan uren zoet zijn met Rainbow Loom.

In de webshop van Loommania vind je alleen de officiële Rainbow Loom Kits, elastiekjes en basisstations. Loommania is opgezet in samenwerking met Woods Kinderkleding. Ook daar kun je het volledig assortiment online en in de winkels kopen. Bekijk het assortiment en bestel de mooiste kleuren elastiekjes en accessoires. Bij een bestelling vanaf € 50, - worden je artikelen gratis verzonden.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen van online hobby- en speelgoedwinkels en bestel met korting via 24/7 Discount. Kijk of er een actuele kortingscode van Loommania tussen staat en ontvang korting op je basiskit en heel veel gekleurde Rainbow Loom elastiekjes. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting wanneer je online je hobbyspullen bestelt.

Korting Loommania

Loommania