Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Leuke loopfietsen voor je lieve kids vind je bij LoopfietsStore. Hier vind je een groot assortiment loopfietsen van hoge kwaliteit en van bekende merken als Puky, Simply, Janod en BERG Toys. De loopfietsen zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar. Een loopfiets is goed voor de motoriek en het gevoel voor evenwicht. Naast dat een loopfiets leuk is, is het ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van je kind.

Ga naar LoopfietsStore en bekijk de prachtige collectie loopfietsen.
De loopfietsen van Puky staan garant voor een zeer hoge kwaliteit en vele uren speelplezier. Maar ook de loopfietsen van BERG Toys zijn een lust voor het oog en daarom extra aantrekkelijk speelgoed voor je kind. Bestel de favoriete loopfiets voor je kind en betaal via een veilige betaalomgeving met iDeal, PayPal of Mastercard.

Voor de scherpste acties en kortingen op het gebied van buitenspeelgoed zoals loopauto’s en loopfietsen houd je 24/7 Discount goed in de gaten. Hier vind je regelmatig actuele LoopfietsStore kortingscodes die je kunt gebruiken bij het afronden van jouw bestelling. Shop altijd je speelgoed voor binnen en buiten met ledenkorting via 24/7 Discount!

Korting LoopfietsStore

LoopfietsStore