Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Acuvue, Bausch & Lomb, Dailies en ProClear zijn slechts enkele merken in lenzen die je online kunt shoppen bij Lowlens. Lowlens biedt je de mogelijkheid jouw daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, kleurlenzen en lenzenvloeistof online te bestellen zodat jij altijd optimaal kunt zien met goede lenzen in. Bij Lowlens kun je aangeven wat jouw sterkte is en of je daarin nog een cilinder hebt en aan de hand van die gegevens worden jouw lenzen opgestuurd.

Wanneer je naar de opticien gaat kun je jouw ogen laten opmeten en is de opticien verplicht het recept aan je mee te geven. Aan de hand van het recept kun jij online jouw lenzen bestellen en kun jij profiteren van lage prijzen op lenzen. De lenzen bij de opticien zijn over het algemeen duurder door de service die er bij komt kijken.

Wil jij optimaal kunnen zien en niet teveel betalen? Kijk dan snel bij 24/7 Discount waar jij jouw lenzen online kunt kopen. Zo weet jij direct waar je de voordeligste prijs hebt en waar een leuke actie online staat en shop via 24/7 Discount met ledenkorting.  

Korting Lowlens

Lowlens

2.75% korting
Bezoek Lowlens met korting