Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Eenvoudig en online je mooiste sieraden shoppen doe je bij Lucardi. In deze overzichtelijke webshop vind je de mooiste armbanden, ringen, horloges en oorbellen voor hem, haar en voor de kids. Het assortiment bestaat uit de laatste trends op sieradengebied. Lucardi is dan ook de grootste webshop als het gaat om trendy, stijlvolle en hippe sieraden en horloges.  

Bekijk het assortiment en selecteer eenvoudig op categorie. Kijk vooral ook bij de outlet waar je sieraden en horloges nóg voordeliger kunt shoppen. Lucardi is de ideale webshop wanneer je op zoek bent naar een prachtig sieraad of mooi horloge voor jezelf, je partner of iemand anders. Je producten worden gratis bij je thuisbezorgd vanaf € 19,98.  


Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig sieraad of horloge en bestel via 24/7 Discount met ledenkorting! Ook kun je bij 24/7 Discount profiteren van kortingscodes en aanbiedingen zoals gratis verzending, 50% korting op sieraden of korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief. Kijk snel of je via 24/7 Discount een kortingscode krijgt, waar jij bij Lucardi gebruik van kunt maken.

Korting Lucardi

Lucardi