Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op kraamvisite gaat, wil je het liefst met een leuk cadeau aankomen waar ze ook echt iets aan hebben. Zowel de baby als de moeder worden al genoeg verwend en soms is het praktische niet meer terug te vinden in de cadeaus. Een pak luiers in de winkel kost al gauw meer dan € 10,- en het is iets wat nodig is. Maar je kunt de luiers natuurlijk ook leuk verpakken door middel van een luiertaart met allerlei kleine cadeautjes erop. Superhandig en iets waarvan je zeker weet dat de kersverse ouders er blij mee zijn.  

Bij Luiertaarten kun je de leukste luiertaarten online bestellen en een naam erop laten zetten, leuke cadeaus er bij in laten pakken zoals rompertjes, slabbetjes, mutsjes en meer. Maak het zo persoonlijk als je zelf wilt, want ook knuffels en rompers kun je laten bedrukken met de naam van het kind. Vul zelf jouw luiertaart aan tot een wenselijk bedrag en bestel online.  


Kijk snel op 24/7 Discount waar jij de leukste kraamcadeaus kunt bestellen zodat jij gegarandeerd met een leuk cadeau aan komt. Bekijk snel het aanbod op 24/7 Discount en bestel zodat jij profiteert van ledenkorting. 

Korting Luiertaartfabriek

Luiertaartfabriek