Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Boek online een Safari naar Tanzania of Kenia voor de meest bijzondere safari reis in je leven! De Serengeti in Tanzania is het meest bijzondere wildpark van Afrika. Nergens zult je zoveel wild zien, zeker als je de grote trek van de Wildebeesten en Zebra's kunt volgen. De Great Migration, naar Selous in het zuiden van Tanzania of naar West Tanzania, Mahala of Gorilla tracking in Oeganda. Luxe Safari Afrikal maakt van elke safari een ervaring voor het leven!

Luxe Safari Afrika is gespecialiseerd in het organiseren van privé safari reizen. In een 4x4 Landcruiser met panoramadak trek je er samen met een ervaren Engels sprekende gids op uit om de natuur te ontdekken! Kortom, het is de moeite waard om jouw reis te boeken bij Luxe Safari Afrika en te genieten van de prachtige omgeving in Afrika. 

Wil jij een luxe reis maken door prachtig Afrika en doe je dat het liefst met begeleiding? Kijk dan snel op 24/7 Discount waar jij de leukste vakanties kunt boeken en ontvang ledenkorting op jouw account. Bekijk of er voor Luxe Safari Afrika een kortingscode online staat op 24/7 Discount en profiteer van leuke korting op jouw boeking. 

Korting Luxe Safari Afrika

Luxe Safari Afrika