Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Luxebedden.nl kortingscode

Welterusten, slaap lekker! Heerlijk slapen doe je op een goed matras, in een lekker bed, met mooi beddengoed. En waar koop je dat allemaal? Bij Luxebedden.nl uiteraard. De grootste webshop van Nederland met bedden, matrassen en meer. Je bestelt je favoriete items en gebruikt een Luxebedden.nl kortingscode bij het afrekenen. Wil je altijd met korting shoppen? Meld je aan bij 24/7 Discount en loop nooit meer een actie mis én spaar voor ledenkorting bij elke aankoop die je doet.

Complete Slaapkamer Outlet

Soms wil je je slaapkamer een complete make-over geven. Een nieuwe stijl, andere kleuren en een ander bed. Kijk eens Luxebedden.nl voor de meest complete slaapkamers. Ook in de outlet kan je een complete slaapkamer scoren. Matrassen, toppers, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, lattenbodems. Kortom alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen slapen.

Luxebedden.nl reviews

Wil je weten wat andere klanten van Luxebedden.nl vinden? Lees diverse reviews zodat je weet of deze webshop veilig en betrouwbaar is en je een goede keuze kan maken voor je een bestelling plaatst. Natuurlijk laat jij ook een review achter nadat je een bestelling hebt gedaan bij Luxebedden.nl. Op deze manier help je andere klanten weer een juiste keuze te maken.

Luxebedden.nl levertijd

Wanneer heb je je boxspring of matras in huis als je een bestelling hebt gedaan bij Luxebedden.nl? Alle producten worden op het door jouw opgegeven afleveradres afgeleverd. Met de afdeling orderverwerking maak je een afspraak over de leverdag. En alle bestellingen boven de € 35, - worden gratis afgeleverd. Een prima service dus van Luxebedden.nl.

Luxebedden.nl klantenservice

Hoe weet je nou welk matras of lattenbodem het beste is? En kan ik beter een vlakke boxspring kopen of een elektrische boxspring? Voor dit soort vragen en al je andere vragen over bijvoorbeeld een product of levering, kan je contact opnemen met de klantenservice van Luxebedden.nl. Telefonisch is de klantenservice te bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Mailen kan altijd naar contact@luxebedden.nl

Luxebedden.nl showroom openingstijden

Luxebedden is gevestigd in Uden en showrooms vind je verder in Amsterdam, Utrecht, Duiven, Rotterdam en Breda. Bezoek een van de showrooms als je inspiratie op wilt doen en de bedden of matrassen wilt testen en de collectie wilt bekijken. De showrooms zijn 7 dagen per week geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Op koopavond en zaterdag en zondag gelden afwijkende openingstijden.

Korting Luxebedden.nl

Luxebedden.nl