Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Maak van jouw verhaal een professioneel magazine bij MagazinePlaza. Een magazine met jouw verhaal van je vakantie, je kinderen, je huisdier, je hobby of wat dan ook. Een magazine als cadeau voor een ander bij een feest of jubileum. Een echt professioneel magazine met mooie foto’s en natuurlijk mooie verhalen. Bij MagazinePlaza regel je dat; Heel uniek, snel en simpel.

In een handomdraai heb je je eigen magazine van hoogwaardige kwaliteit. Alsof het zo uit de boekwinkel komt! Je hoeft geen software te downloaden bij MagazinePlaza. Je werkt namelijk in voorbewerkte sjablonen die de kwaliteit van je magazine garanderen. Een echt professioneel magazine met mooie foto’s en natuurlijk mooie verhalen. De prijs van een magazine wordt bepaald door de papierkwaliteit, aantal pagina’s, afwerking en het aantal magazines per order. Maak ook je eigen magazine glossy of tijdschrift. Kijk in de webshop en zie hoe eenvoudig of het werkt.

Via 24/7 Discount ben je altijd als eerste op de hoogte van online aanbiedingen van boeken en tijdschriften. Wil je zelf ook eens op de cover of je verhaal vertellen in een magazine? Dat kan bij MagazinePlaza. Kijk voor een kortingscode even in het overzicht van 24/7 Discount want wie weet bestel je zo’n glossy tijdschrift dan wel met korting! Via 24/7 Discount shop je online je boeken en tijdschriften met ledenkorting!

Korting MagazinePlaza

MagazinePlaza