Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij een droom en wil jij graag dat deze werkelijkheid wordt. Deel jij deze droom ook met jouw partner dan kun jij een doel behalen door het vastleggen van jouw droom op MakeMyDreams. MakeMyDreams is een website waar jij jouw droom kunt registreren en bewerkstelligen door het schrijven erover, maar ook kun je mensen laten meesparen met jouw droom. Zo kun je vrienden op de hoogte houden van jouw dromen en kunnen zij bijvoorbeeld met bijzondere gelegenheden een bedrag storten voor jouw droom, hoe leuk is dat?!

Voor bruiloften is dit makkelijk, want hoe fijn is het als je een leuke buffer hebt voor je huwelijksreis en dit met anderen kunt delen. Je houdt de mensen op de hoogte van de status van jouw droom, hoe ver je bent met de organisatie en dergelijke en ze worden enthousiast gemaakt om eraan mee te werken. 

Ga naar 24/7 Discount en maak jouw droom werkelijkheid door de steun van anderen. Houd mensen op de hoogte van de mooiste dromen die jij uit wil laten komen en laat ze je helpen. Maak jouw droom waar via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting. 

Korting MakeMyDreams

MakeMyDreams