Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind je het elke dag weer een crime om een gezonde maaltijd op tafel te zetten voor jou en je gezin? Heb je even geen inspiratie meer voor een lekkere maaltijd? Mathijs Maaltijdbox biedt de uitkomst! Je ontvangt de lekkerste recepten en bijbehorende verse ingrediënten in huis, gewoon in een maaltijd box. Super handig en nog gezond ook! Het lidmaatschap is flexibel. Dat betekent dat je snel elke week je maaltijdbox ontvangt, maar je kunt het ook weer beëindigen, bijvoorbeeld als je met vakantie gaat.

Bij Mathijs Maaltijdbox kan je kiezen uit een variatie box en een familie box. De familie box bevat recepten die ook de kinderen lekker en je zet de maaltijd binnen 30 minuten op tafel. Wel zo handig voor degene die moet voetballen of muziekles heeft. Bestel vandaag nog je maaltijd box in de webshop en ontvang elke week op maandagavond de lekkerste recepten en ingrediënten voor een hele week tafelen.


Lekker en goedkoop koken kan jezelf, maar je kan ook een maaltijd box regelen via Mathijs Maaltijdbox. Via 24/7 Discount kan je bovendien kortingscodes vinden waarmee je met korting bestelt of mee kunt doen aan een leuke actie. Kijk dus of er een kortingscode van Mathijs Maatijdbox beschikbaar is en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting.

Korting Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Maaltijdbox