Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je helemaal gek van gitaar spelen, dan is Max Guitar Store de webshop waar jij moet zijn. In deze uitgebreide webshop vind je heel veel gitaren. Van elektrisch tot akoestisch en heel veel accessoires voor je grote hobby. De gitaren die je hier vindt zijn tegen de beste prijzen te krijgen. En het verkopen van je oude gitaar is er ook mogelijk.

Bekijk het assortiment gitaren en vind jouw favoriete item in de webshop van Max Guitar Store. Bij elk item vind je een duidelijk omschrijving met een foto. Alle gitaren worden geleverd met maar liefst 24 maanden garantie op nieuwe gitaren en 6 maanden garantie op gebruikte gitaren. En heb je speciale wensen voor een gitaar? Laat het weten bij Max Guitar Store en ze helpen je graag.

Shop met leuk voordeel via 24/7 Discount. Hier vind je heel veel kortingscodes bij tal van webwinkels voor bijvoorbeeld muziek en instrumenten. Zo kun je korting krijgen op je bestelling of profiteren van gratis verzending. Kijk of er een kortingscode van Max Guitar Store beschikbaar is en gebruik deze code bij je bestelling. Meld je aan bij 24/7 Discount en shop voortaan voordelig online.

Korting Max Guitar Store

Max Guitar Store