Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Maxifleur kortingscode

Wanneer je houdt van sfeer en dan vooral een groene sfeer, dan moet je eens gaan snuffelen in de webshop van Maxifleur. Een heerlijk groene webshop vol met groene inspiratie voor in je huis. Bestel de mooiste kunstplanten voor je huis of (horeca) onderneming, die niet van echt te onderscheiden zijn. Shop via 24/7 Discount jouw planten of gebruik de kortingscode voor een korting op je totale bestelling. Zo ben je lekker voordeliger uit.

Maxifleur kunstbloemen en planten

De mooiste kunstplanten vind je bij Maxifleur. Je creëert je Urban Jungle met fantastische hangers, potplanten en sierbloemen en je zorgt voor een fantastische sfeer. Groen om je heen doet het altijd goed! Bij Maxifleur doe je ook veel ideeën op voor een heerlijk groen interieur. Bekijk de virtuele showroom in de webshop van Maxifleur. Het is net alsof je door een groene winkel loopt!

Kunstplanten specialist

Bij Maxifleur weten ze alles over kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen. Je vindt er planten en bomen voor binnen én buiten. Weelderige groene planten sieren de (webwinkel en zijn ideaal voor als je geen groene vingers hebt. Wil je de planten echt bekijken? Kom dan naar de grote showroom in Rozenburg en laat je gelijk informeren door de deskundige medewerkers.

Maxifleur klantenservice

Heb je vragen over de producten? Wil je advies? Kijk eens bij de veel gestelde vragen in de webshop want misschien vind je daar het antwoord op je vraag. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@maxifleur.nl. Bellen kan ook, je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan.

Aanbieding kunstplanten

Bij Maxifleur hebben ze een ruim assortiment om uit te kiezen. Kijk wat ze allemaal in huis hebben en bestel jouw favoriete kunstplanten en sierbloemen. Bij Maxifleur hebben ze planten in diverse prijscategorieën. Ongetwijfeld zit er iets voor je bij. Wil je goedkope kunstplanten kopen? Kijk dan vooral in de sale van Maxifleur, hier komen regelmatig de groenste aanbiedingen voorbij.

Bestelling ophalen Maxifleur

In de webshop van Maxifleur shop je altijd wanneer het jou uitkomt. Ideaal om je bestelling te plaatsen en thuis te laten bezorgen. Ben je nieuwsgierig en wil je de kunstplanten bewonderen in de showroom in Rozenburg? De showroom is op werkdagen geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. En het voordeel hiervan is dat je gelijk je bestelling mee kunt nemen, Maxifleur heeft namelijk een Cash and Carry. Staat al het groen vandaag nog in je huis of winkel!

Korting Maxifleur

Maxifleur

3.00% korting
Bezoek Maxifleur met korting