Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Maxivillas is een internationale aanbieder van vakantiehuizen. Met meer dan 75.000 vakantiehuizen en duizenden lastminutes is Maxivillas één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen op de Nederlandse en Europese markt. Op zoek naar een goedkoop huisje in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië en vele landen in Europa? Dan moet je bij Maxivillas zijn. Of je nu samen met je gezin weg wilt of met een grote groep vrienden, boeken van huizen van 1 tot 40 personen doe je bij Maxivillas en de meest mooie woningen komen tevoorschijn. 

Vul jouw wensen in bij Maxivillas en kies voor luxe of juist voor heel veel buitenruimte met een luxe zwaembad, sauna, jacuzzi en meer en ga voor de allerleukste omgevingen in Europa. Beslis samen met je vrienden of je gezin waar jij naartoe wil en de leukste vakantiewoningen vliegen je om de oren. Boek gemakkelijk online via Maxivillas en je kunt beginnen met een leuke vakantie. Ook is het mogelijk om linnen, schoonmaakpakketten en meer bij te huren in de vakantiewoningen die je kunt huren via Maxivillas. 

Even lekker op vakantie met je gezin of met vrienden? Bekijk dan op 24/7 Discount waar jij de leukste vakantiewoningen kunt huren en boek direct online. Kijk of er een kortingscode online staat voor Maxivillas en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. 

Korting Maxivillas

Maxivillas