Medipoint.nl kortingscode augustus 2022

4.50% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/

Kunnen we u op een andere manier helpen? Bekijk het assortiment. Neem contact op.

4.50% korting

Over Medipoint

https://zorgpro.medipoint.nl/nl/algemene-informatie/medipoint.nl/

Over Medipoint. Medipoint is één loket voor iedereen die een beroep doen op de diensten op het gebied van zorg- en hulpmiddelen welke worden aangeboden via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), de zorgverzekering of een particuliere retail-aankoop/huur doen. Bent u benieuwd nar het totale aanbod van Medipoint op het gebied van koop ...

4.50% korting

Login - Medipoint

https://zorgpro.medipoint.nl/nl/service/login/

Assistentie nodig?. Lees de veelgestelde vragen, bel 088-10 20 100 of e-mail naar klantenservice@medipoint.nl

4.50% korting

Contact - Medipoint

https://zorgpro.medipoint.nl/nl/waarom-het-careteam/contact/

Het Care Team werkt met een team van specialisten die een vast aanspreekpunt vormen per regio. Heeft u vragen aan het Care Team dan kunt u altijd contact opnemen met de consulent in uw regio. klik hier om te kijken wie uw consulent is. Heeft u een regio overstijgende vraag? Neemt dan contact op met onze klantenservice. T: 088-10 20 100.

4.50% korting

Uw hulpmiddelen portal - Medipoint

https://zorgpro.medipoint.nl/nl/

Inloggen. Indien u al een Medipoint Zorgpro account heeft, kunt u hier inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnaam *. Wachtwoord *. Toon wachtwoord. Onthoud mij. Wachtwoord vergeten?

4.50% korting

Medipoint Portal

https://mijnwmo.medipoint.nl/Login.aspx

Medipoint Portal

4.50% korting

Hulpmiddelengids - Medipoint

https://zorgpro.medipoint.nl/nl/algemene-informatie/hulpmiddelengids/

Met deze hulpmiddelengids willen we de weg wijzen in het grote aanbod hulpmiddelen dat verkrijgbaar is en aangegeven welke toepassings- en vergoedingsmogelijkheden er zijn. We bieden een overzicht van de meest voorkomende hulpmiddelen die gebruikt worden om de mobiliteit en zelfredzaamheid te vergroten en/of de fysieke belasting te beperken.

4.50% korting

Hoe werkt deze portal? - Medipoint

https://zorgpro.medipoint.nl/nl/hoe-werkt-deze-portal/

Deze portal is opgezet voor en door zorgprofessionals die uitleenproducten willen lenen en/of huren voor hun cliënt (en). Voordat u daadwerkelijk gaat bestellen, is het verstandig om deze korte toelichting even door te lezen. Op deze portal vindt u alle uitleenproducten die in het kader van de Zorgverzekeringswet (Zvw) worden vergoed.

MediPoint Parkstad, centrum van zorgverleners

https://www.medipoint-parkstad.nl/

MediPoint Parkstad is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Het is gelegen aan toegangswegen en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein voor zorgverleners en bezoekers. Treinstation Heerlen de Kissel bevindt zich om de hoek en lijnbussen stoppen voor de deur. Openingstijden. Op werkdagen is MediPoint Parkstad geopend van 8:00 tot 18: ...

Medipoint thuiszorg winkel (lenen, huren, kopen) - De KonnectKever

https://www.dekonnectkever.nl/organisatie/medipoint/

Medipoint thuiszorg winkel (lenen, huren, kopen) Hulpmiddelen lenen, huren of kopen Heb je tijdelijk een hulpmiddel nodig? ... samen@dekonnectkever.nl. 06-21377477. Algemene telefoonnummers: Gemeente Gennep: 0485-494141 Algemeen Alarmnummer: 112 (Spoed: Ambulance, Brandweer, Politie)

Medi-point

https://www.medi-point.nl/

Medi-point

Medipoint Track & Trace

https://www.medipointlevert.nl/

Update je browser. Jammer, maar je huidige browser ondersteunt Medipoint Track & Trace niet. We raden je aan om de nieuwste versie van je favoriete browser te downloaden. Microsoft Edge. Google Chrome.

Medipoint Voor zorg - Huren

http://www.huren-medipoint.nl/

Medipoint geeft je ruimte om te ondernemen. Voor jouw praktijk of bedrijf is alles beschikbaar in één gebouw. Verbinding binnen branches. Medipoint verbindt, faciliteert en versterkt organisaties in het werkveld Welzijn, Gezondheid en Maatschappij. In Medipoint hebben reeds vele organisaties en zorgaanbieders hun plaats gevonden.

Medipoint reviews| Bekijk consumentenreviews over www.medipoint.nl ...

https://nl.trustpilot.com/review/www.medipoint.nl?page=298

Kun je je vinden in de sterrenscore van Medipoint? Bekijk wat 6.235 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 5.941-5.952 van de 5.952 reviews. ... Voorgestelde bedrijven. Vegro. vegro.nl. Ziggo. www.ziggo.nl. GLS Netherlands. www.gls-netherlands.com. Voor bedrijven Categorieën Blog.

Medipoint reviews| Bekijk consumentenreviews over www.medipoint.nl ...

https://nl-be.trustpilot.com/review/www.medipoint.nl?page=298

Kun je je vinden in de sterrenscore van Medipoint? Bekijk wat 6.232 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 5.941-5.952 van de 5.952 reviews. ... Voorgestelde bedrijven. Vegro. vegro.nl. Ziggo. www.ziggo.nl. GLS Netherlands. www.gls-netherlands.com. Voor bedrijven Categorieën Blog.

home - Media Point B.V.

https://www.mediapoint.nl/

De diensten van Media Point. Wij zijn actief op onderdelen als ontwerp, drukwerk, print, mail , fulfilment en online. Daarnaast zijn wij een onbetwiste specialist op het gebied van (plastic) passen en het gehele proces wat daarbij komt kijken. Van ontwerp tot verzending.

Medipoint - Openingstijden Medipoint op Alfabet A-Z

https://www.openingstijden.nl/Medipoint/vestigingen/

Openingstijden Medipoint. Rechts zie je een overzicht van steden waar Medipoint is gevestigd. Selecteer één van de steden voor een gedetailleerd overzicht van Medipoint openingstijden, koopzondagen en koopavonden.

Medipoint - Openingstijden van Medipoint

https://www.openingstijden.nl/Medipoint/

Openingstijden Medipoint. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Medipoint. Met de filters kun je bekijken wanneer Medipoint een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over Medipoint openingstijden, koopavonden en koopzondagen.

Medipoint reviews| Bekijk consumentenreviews over www.medipoint.nl

https://nl.trustpilot.com/review/www.medipoint.nl

Medipoint staat op plek 2 van de 3 beste bedrijven in de categorie Assistieve hulpmiddelen leverancier op Trustpilot. Medipoint staat op plek 4 van de 8 beste bedrijven in de categorie Mobiliteitsmiddelen leverancier op Trustpilot. Medipoint staat op plek 1 van de 1 beste bedrijven in de categorie Rolstoelverhuurbedrijf op Trustpilot.