Medipoint.nl kortingscode maart 2024

4.25% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/

You need to enable JavaScript to run this app.<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KNH795L" height="0" width="0" style="display:none ...

Bezoek Medipoint.nl met korting
4.25% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/uitleen

Alle hulpmiddelen. Persoonlijk advies. Klantenservice

Bezoek Medipoint.nl met korting
4.25% korting

Medipoint Portal

https://mijnwmo.medipoint.nl/

Medipoint Portal

Bezoek Medipoint.nl met korting
4.25% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/acties

Inloggen bij Medipoint. Log in bij Medipoint of maak eenvoudig een account aan. Particulier. Zakelijk.

Bezoek Medipoint.nl met korting
4.25% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/ophaal#!

You need to enable JavaScript to run this app.

Bezoek Medipoint.nl met korting

Medicura Zorgwinkel | Thuiszorgwinkel in hulpmiddelen

https://medicura.nl/

Bij Medicura Zorgwinkel kunt u medische hulpmiddelen kopen, huren en gratis lenen. Dit kan online of via een van onze thuiszorgwinkels.

Met voordeel goed slapen bij Medipoint | ANBO

https://www.anbo.nl/ledenvoordeel/gezondheid-en-vitaliteit/met-voordeel-goed-slapen-bij-medipoint

Een gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99. De slaapexpert van Medipoint geeft advies (thuis of online) over het juiste matras en bedbodem. Gratis ophalen van uw oude matras t.w.v. € 29,99. 10 jaar garantie op uw nieuwe matras. De slaapexperts van Medipoint helpen u graag om de kwaliteit van uw nachtrust te verbeteren.

Personenalarmering Medipoint: Het belang voor ouderen en de opties

https://zorghulpmiddeleninfo.nl/personenalarmering-medipoint/

Personenalarmering van Medipoint biedt een noodzakelijk veiligheidsnet voor senioren in nood. In dit artikel verkennen we de verschillende personenalarmeringsopties en hoe deze de zelfstandigheid van ouderen kunnen vergroten. Ontdek hier hoe u gemoedsrust en veiligheid in huis brengt.

Hulpmiddelen nodig? Leen, huur of koop voordelig via Leef3.nu

https://www.leef3.nu/dienst/medipoint/

10% korting op aanschaf van alle producten in alle Medipoint winkels en via de webshop www.medipoint.nl; Speciale aanbiedingen met extra ledenvoordeel en leuke activiteiten; Medipoint Thuisservice voor persoonlijk advies bij u thuis; Gratis lenen van loophulpmiddelen als krukken en looprek voor maximaal 13 weken per jaar*

Rollator Medipoint: Een uitgebreid overzicht van rollators en ...

https://zorghulpmiddeleninfo.nl/rollator-medipoint/

Medipoint biedt u de mogelijkheid om kwalitatieve rollators te huren, wat een kosteneffectieve optie is voor kortetermijnbehoeften. Voordelig alternatief voor tijdelijk gebruik Als u tijdelijke ondersteuning nodig heeft met lopen, is het huren van een rollator bij Medipoint een slimme keuze.

Medipoint folder - Alle aanbiedingen uit de nieuwe Medipoint folders

https://www.folderz.nl/winkels/medipoint/folders-aanbiedingen

De Medipoint aanbiedingen van deze week vind je gemakkelijk terug in de Medipoint folder van 07-02-2024 tot en met 20-02-2024, ook kun je de waanzinnige acties online in de webshop of op de Medipoint website. Hier zijn een aantal aantrekkelijke kortingen en acties: Gestoffeerde hocker Peillon, Fenstr rolgordijn Parijs verduisterend - bruin ...

Medipoint Voor zorg - Huren

https://www.huren-medipoint.nl/

Medipoint voor Zorg is de locatie waar de zorg samenkomt en is de koepel voor het verbinden, huisvesten en faciliteren van organisaties. Een stimulerende werkomgeving voor alle organisaties die opereren binnen het werkveld Welzijn & Gezondheid, Sociaal & Maatschappelijk en voor de daaraan verbonden organisaties op het gebied van opleiding ...

Ervaringen met de bezorging van Medipoint.nl

https://www.ervaringen.nl/medipoint.nl/bezorging

Ervaringen met de bezorging van Medipoint.nl. Bezorging is een ander sterk punt van Medipoint.nl, met veel klanten die te spreken zijn over de levering van producten (36%). De positieve ervaringen benadrukken de efficiëntie en betrouwbaarheid van de bezorgservice (3%).

Al jaren problemen met Medipoint: ‘Moest zelf kapotte ... - Radar

https://radar.avrotros.nl/artikel/al-jaren-problemen-met-medipoint-moest-zelf-kapotte-scootmobiel-naar-huis-lopen-60230

Frank (56)* is sinds 2017 afhankelijk van een scootmobiel en ervaart al die jaren problemen met Medipoint, de aanbieder hiervan. Het duurt uren, dagen of weken voor hij geholpen wordt en wordt onvriendelijk te woord gestaan. Een kapotte scootmobiel kan bijvoorbeeld ‘zelf wel even naar huis geduwd worden’.

Medipoint reviews | Bekijk consumentenreviews over www.medipoint.nl

https://nl.trustpilot.com/review/www.medipoint.nl

Medipoint is de plek voor advies, uitleen, verkoop en verhuur van zorg- en verpleeghulpmiddelen. Bezoek onze webshop of een van ruim 70 Medipoint winkels.

Verkooppunten, fabrikanten en merken - Medipoint - Een goed hulpmiddel.nl

https://www.eengoedhulpmiddel.nl/verkooppunten-fabrikanten-merken/medipoint

Medipoint helpt u bij het kiezen, lenen, huren of kopen van hulpmiddelen voor uw wonen, mobiliteit en zorg. U kunt online of in een van de winkels en uitleenpunten terecht, en profiteren van kortingen, vergoedingen en samenwerkingen met gemeenten en zorgverzekeraars.

Medipoint thuiszorg winkel (lenen, huren, kopen) - De KonnectKever

https://www.dekonnectkever.nl/organisatie/medipoint/

Medipoint is een online platform waar je thuiszorgdiensten kunt lenen, huren of kopen. Op deze webpagina vind je informatie over deze diensten, de organisatie, de contactgegevens en de nieuws en tips van De KonnectKever.

Medipoint zorghulpmiddelen | Thuisleven

https://www.thuisleven.nl/diensten/medipoint-zorghulpmiddelen

Medipoint is een partner van Thuisleven, waarmee u hulpmiddelen kunt kopen, huren of lenen voor uw thuiszorg. Ontdek de voordelen van het samenwerken met Medipoint, zoals 10% korting op koopproducten voor Pashouders, veilige en duurzame hulpmiddelen en persoonlijk advies bij het thuis.

Locaties Medipoint | Kruiswerk

https://www.kruiswerk.nl/medipoint/locaties

Kruisbergseweg 27 7009 BL Doetinchem Openingstijden: Maandag: 9:00 - 17:30 uur Dinsdag: 9:00 - 17:30 uur Woensdag: 9:00 - 17:30 uur Donderdag: 9:00 - 17:30 uur Vrijdag: 9:00 - 17:30 uur Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur Zondag: gesloten Thuiszorgwinkel Vorden Raadhuisstraat 1 7251 AA Vorden Openingstijden: Maandag: 9:00 - 17:00 uur

Medipoint Thuisservice - Alleszelf.nl

https://www.alleszelf.nl/diensten-voor-ouderen/informatie-advies/medipoint-thuisservice

Medipoint. Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Medipoint eenvoudig lenen of huren.

Medipoint-winkels | Openingstijden en telefoonnummers | Tiendeo

https://www.tiendeo.nl/Winkels/medipoint-r

11.66 km Raadhuisplein 300. 2132 - Hoofddorp Gesloten 16.01 km Medipoint in Amsterdam - Winkels en openingstijden Dichtstbijzijnde winkels van Medipoint in Rotterdam en omgeving (17) Zimmermanweg 3. 3015 CP - Rotterdam Gesloten 1.51 km Berkelse poort 13a. 2651 JX - Berkel en Rodenrijs 7.59 km Omnium 1. 2924 XJ - Krimpen aan den IJssel 8.95 km

Medipoint - Radboudumc

https://www.radboudumc.nl/patientenzorg/voorzieningen/voorzieningen/winkels-en-salons/aanbod/medipoint

Op medipoint.nl regelt u snel en eenvoudig de belangrijkste zaken online. We maken deel uit van de Landelijke Adviesdagen voor fietsen en scootmobielen. We bieden advies aan huis en voeren een rollatorcheck uit. Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Contact T: (088) 102 01 00 Website: www.medipoint.nl

Medipoint | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/medipoint

Medipoint | 6.732 volgers op LinkedIn. Wij zijn er als je ons nodig hebt. | Medipoint (onderdeel van Medux) is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Of het nu gaat om advies, kopen, huren of lenen: bij Medipoint kun je terecht met alle zorgvragen.

Medipoint zorg- en welzijnshulpmiddelen - HagaZiekenhuis

https://www.hagaziekenhuis.nl/locaties/denhaag/voorzieningen/medipoint-zorg-en-welzijnshulpmiddelen

Bij Medipoint koopt, huurt of leent u hulpmiddelen en zorg- en welzijnsproducten. U kunt hier terecht met al uw zorgvragen. De medewerkers nemen de tijd voor u en adviseren u over het juiste product. Medipoint werkt samen met afdelingen en zorgprofessionals van het HagaZiekenhuis. U kunt een hulpmiddel lenen bij onze vestiging in het ...