Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind je het ook zo vervelend om al die winkels af te gaan om elektronische apparaten met elkaar te vergelijken? En hoe krijg je het mee naar huis als je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt? Megapool is hiervoor dé oplossing.

Een online elektronica- en witgoed winkel met een zeer ruim assortiment. Bij Megapool vind je waterkokers tot crosstrainers en van e-readers tot wasmachines. Naast een breed assortiment biedt Megapool ook diverse merken zoals Miele, Apple, Krups, Kenwood en Whirpool. Dankzij de professionele service van Megapool worden jouw producten gratis thuisbezorgd of kun je ze zelf afhalen bij een Kiala punt en je hebt maar liefst 30 dagen bedenktijd.

24/7 Discount zet voor jou alle actuele acties en kortingscodes van elektronicawinkels online. Hierdoor ben jij altijd voordeliger uit. Kijk snel op of er acties beschikbaar zijn voor Megapool en welk voordeel jij hier kan halen op fijne apparatuur en elektronica. Shop jouw elektronica en witgoed bij 24/7 Discount altijd met ledenkorting.

Korting Megapool

Megapool