Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Menzis basispremie voor 2019 is € 125,- per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 89,- per maand. Sluit op Independer je Menzis zorgverzekering af via 24/7 Discount en ontvang 1.125 punten in je account.

Een Menzis verzekering afsluiten doe je gemakkelijk online. Je kunt kiezen voor Menzis Basis Voordelig, Menzis Basis of Menzis Basis Vrij als basisverzekering. En of je nu 18 bent of ouder, ziek of gezond, Menzis weigert niemand om zijn leeftijd of gezondheid. Er vindt geen medische selectie plaats bij de aanmelding voor een zorgverzekering van Menzis.

Wil je gebruik maken van aanvullende zorgverzekeringen, dan is dat mogelijk. Er zijn de ExtraVerzorgd 1, ExtraVerzorgd 2 en ExtraVerzorgd 3. Voor de tandartsverzekering zijn er verschillende mogelijkheden. Kinderen tot 18 jaar komen alleen in aanmerking voor TandVerzorgd 750 en er is een aparte aanvullende verzekering voor mensen met een gebitsprothese. Kijk op de Menzis website wat de vergoedingen zijn.

Korting Menzis via Independer

Menzis via Independer

1125 punten
Wat zijn deze punten waard?
Bezoek Menzis via Independer