Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Met een eigen domeinnaam op zak kun jij er goed over nadenken je eigen bedrijf op poten te zetten of misschien een eigen website te maken met daarbij veel privé-items of een gezellige blog met de dingen die jij leuk en interessant vind in het leven. Mijndomein biedt je de mogelijkheid om jouw eigen domein, jouw URL, vast te leggen op abonnementsbasis. Je kunt al vanaf € 9,- per jaar profiteren van een eigen domeinnaam en aan de slag. Bij Mijndomein kun je voor zowel .nl, .nu, .com en diverse andere domeinnaam vastleggen en van start. 

Mijndomein heeft diverse mogelijkheden aan pakketten. Zo kun je ervoor kiezen je complete webhosting bij Mijndomein onder te brengen of je gaat voor een simpele domeinhosting. Ook is het mogelijk om te kiezen voor e-mail met jouw eigen URL, zodat jij ook kunt mailen vanaf een professioneel e-mailadres. Bij Mijndomein vind je diverse mogelijkheden voor het vastleggen van domeinen en doe je dat gemakkelijk online. 

Een eigen bedrijf starten of een leuke website inrichting is niet gemakkelijk. Bij 24/7 Discount vind je diverse mogelijkheden voor het reserveren van jouw eigen domein. Kijk daarom snel bij 24/7 Discount waar jij jouw eigen domein kunt vastleggen en profiteer direct van ledenkorting op jouw account.

Korting Mijndomein

Mijndomein