Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Stuur je vriend, moeder of oma een mooi houten hart met daarop jouw eigen persoonlijke tekst via Mijnhartenwens. Wat is er mooier dan een persoonlijke Hartenwens op verrassende wijze aan jouw dierbare kenbaar te maken? Op een mooi, White washed hart met jouw eigen persoonlijke tekst erin gegraveerd? Of het nou gaat om een verjaardag, excuus, geboorte, vriendschap of verlies, bij Mijnhartenwens vind je het juiste hart met de juiste tekst.

Laat je hart letterlijk en figuurlijk spreken. Ontwerp je eigen tekst of laat je inspireren door de voorbeeldteksten. Het resultaat is een prachtig cadeau, eenvoudig en in een handomdraai geregeld. Kijk in de webshop en doe inspiratie op voor een hartenwens. Of het nu gaat om liefde, verdriet of succes. Jouw persoonlijke wens doet er altijd toe. Ontwerp je hartenwens en laat het thuis bezorgen bij degene die je dierbaar is.

Blijf ook dagelijks op de hoogte van kortingen en aanbiedingen in online cadeau- en bloemenwinkels via 24/7 Discount. Stuur een hartenwens en kijk of er een kortingscode voor Mijnhartenwens beschikbaar is. Bestel online de beste wensen via 24/7 Discount met ledenkorting!

Korting Mijnhartenwens

Mijnhartenwens