Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij eigenaar of verzorgen van minipaarden, dan moet jij ook producten hebben waar jij jouw minipaard mee kan verzorgen. Bij Minihorseshop vind je een ruim assortiment aan ruitersportartikelen die is gespecialiseerd op kleine paarden. Mooie dekens, bescherming, zadels en meer vind je bij Minihorseshop zodat jij ook voor jouw kleine paard een mooie assortiment kunt shoppen.

 Ook vind je bij Minihorseshop borstels, hoevenkrabbers en andere producten voor de verzorging van jouw minipaard. Zo kun je altijd zorgen voor een schoon, verzorgde pony. Train jouw paard zelf met goede producten die je shopt bij Minihorseshop en profiteer van een snelle levering van jouw bestelling. Bekijk het aanbod online en zie of er producten bij zitten die voor jouw handig zijn.
 

Paardenaccessoires en verzorging voor paarden, dat vind je bij diverse webshops gespecialiseerd in paarden, zoals bij Minihorseshop. Shop online bij Minihorseshop via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting. Daarnaast is er vast wel een kortingscode of actiecode zodat jij met extra korting kunt bestellen bij Minihorseshop.

Korting Minihorseshop

Minihorseshop

2.50% korting
Bezoek Minihorseshop met korting