Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt je baby makkelijk en veilig dragen in een handige en veilige draagzak zonder last te krijgen van je rug. Een nieuwe manier van dragen met de Minimonkey baby carrier zorgt ervoor dat er geen druk op je schouders komt. Deze kan je bestellen bij Minimonkey. Door het ontwerp draag je het gewicht van je kindje precies op het punt waar je het sterkst bent, namelijk op je buik en heupen. Door de slimme en natuurlijke verdeling van het gewicht is de carrier niet alleen geschikt voor baby’s, maar ook voor peuters tot ongeveer drie jaar.

Kijk eens in de webshop van Minimonkey en vindt er verschillende draagzakken. Je kunt de drager maar liefst op vier verschillende manieren gebruiken! De Frog position vanaf 3.5 kg, Belly to Belly vanaf twee maanden tot 3 jaar, Facing out vanaf 6 maanden tot 12 maanden en tot slot de Back postion vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Naast de Minimonkey baby carrier is er ook de Minimonkey Minichair verkrijgbaar. Bestel de verschillende producten gemakkelijk online via Minimonkey.

Via 24/7 Discount vind je de beste aanbiedingen en voucher codes van baby- en kinderartikelen in online winkels. Kijk snel of er een actuele Minimonkey vouchercode of aanbieding beschikbaar is waarmee je met voordeel shopt. Via 24/7 Discount koop je al je baby- en kinderartikelen online met ledenkorting!

Korting Minimonkey

Minimonkey