Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Molecaten vind je en groot aanbod aan campings in de Nederlandse natuur. Verblijf aan het strand of in de bossen. Bij Molecaten is veel speelplezier en animatie voor de kinderen. Zij kunnen paardrijden, fietsen en jij kan zorgeloos genieten in een huis of bij je caravan of tent. Molecaten is de website voor jou waar jij de mooiste vakantieparken en campings kunt vinden en je zorgeloos kan genieten.

Bij Molecaten worden vakanties aan zee aangeboden. De huurprijzen zijn All-in, dus geen kosten achteraf. Wil je het hele seizoen genieten van rust, strand, zee of bos? Dan huur je gewoon een seizoenplek bij Molencaten. Zo kan je nog vaker genieten van leuke campings en mooie bezienswaardigheden en kunnen de kinderen heerlijk spelen. Boek direct online je vakantie en kom geniet.


Bekijk de mogelijkheden van Molecaten op de website en boek jouw vakantie bij één van de vakantieparken of op één van de campings. Geniet van zon, zee, strand of bos en volledige rust. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen van campings en geniet je van extra korting bij je boeking. Boek voortaan online je vakantie via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting!

Korting Molecaten

Molecaten