Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij hulpbehoevend en wordt traplopen, gewoon lopen, koken en eigenlijk heel veel andere dagelijkse bezigheden ontzettend moeilijk voor jezelf (of voor je ouders), kijk dan eens bij Molenaar Welzijn waar je een ruim assortiment aan producten vind om je zelf alsnog in je eentje te kunnen redden. Bij Molenaar Welzijn vind je onder andere rollators, trapliften, accessoires voor in de keuken, handige zitjes voor in de douche en meer om jezelf te redden zonder hulp van anderen.  

Het assortiment van Molenaar Welzijn is groot, zij zijn specialist in zorg en welzijn artikelen. Je kunt advies aan huis vragen en ook een brochure online bekijken of aanvragen zodat hij wordt toegestuurd. Bij Molenaar Welzijn hoef je niet lang te wachten wanneer je besteld en ook heeft Molenaar Welzijn een landelijke servicedienst voor wanneer er iets onverwacht kapot gaat.  


Jouw producten voor zorg en welzijn als je hulpbehoevend bent vind je online bij Molenaar Welzijn. Bekijk het aanbod aan hulpmiddelen bij Molenaar Welzijn en shop direct online via 24/7 Discount zodat je profiteert van ledenkorting op jouw account.

Korting Molenaar Welzijn

Molenaar Welzijn