Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt genieten van het leven, ook als je wat hulp nodig hebt bij het doen van de gewone dagelijkse dingen. Molenaar helpt daar graag bij. Molenaar helpt bij slimme en betaalbare oplossingen voor bijvoorbeeld trapliften, scootmobielen, speciale bedden en hulpmaterialen in de douche. Alle producten zijn zeer praktische en heel veilig. Dat is wat Molenaar te bieden heeft.

In de webshop vindt je verschillende artikelen voor slim dagelijks gebruik. Want je wilt je vertrouwd en veilig voelen in je eigen huis. Zo kan je je badkamer helemaal op maat aan laten passen en een inloopdouche laten plaatsen. Ook slaap je heerlijk op een boxspring bed van Molenaar en wordt er binnen 1 dag een handige en veilige traplift in je huis geplaatst. Ga voor kwaliteit en vraag vrijblijvend advies aan.

Via 24/7 Discount weet je altijd in welke webshops je voordeel kan krijgen. Je vindt hier namelijk veel kortingscodes bij heel veel online winkels op gebied van wonen en gezondheid. Kijk voor hulpartikelen in huis zoals een traplift of scootmobiel bij Molenaar en pak de kortingscode via 24/7 Discount. Zo shop je lekker voordelig of bespaar je op bijvoorbeeld administratie- of bezorgkosten.

Korting Molenaar

Molenaar