Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij er net als ieder ander behoefte aan om eventjes lekker weg te gaan, er tussenuit te piepen met je gezin en even lekker te genieten van een lekker weekend weg? Dat kan wanneer je naar Park Molenheide gaat. Park Molenheide is een mooi recreatiepark met bungalows en heel veel leuke activiteiten voor kinderen. Met een ruim aanbod aan bungalows, caravans en ook de mogelijkheid om op de camping een tent te plaatsen zijn er verschillende mogelijkheden. 

Park Molenheide is gelegen in België en biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Je kunt een mooie bungalow huren, een Groenhouse en de omgeving is prachtig om te wandelen, te fietsen en voor heel veel andere activiteiten. Ga lekker picknicken, erop uit met de kids en beleef een fijne vakantie bij Park Molenheide.

Een heerlijk familie-uitje, dat regel je natuurlijk online via 24/7 Discount waar je kunt profiteren van ledenkorting wanneer je online boekt. Bekijk het aanbod aan mooie vakanties bij de aangesloten webshops, zoals onder andere bij Park Molenheide en boek vandaag nog online de leukste uitjes. 

Korting Molenheide

Molenheide