Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Met de Moleskine notebooks en agenda’s ben je altijd in het bezit van een hip en handig overzicht voor al je notities en afspraken. Moleskine is te verkrijgen in diverse modellen, formaten en kleuren. Superhandig voor in je school- of handtas. Zo heb je altijd je Moleskine notebook bij de hand om je notities op te schrijven of vergeet je nooit meer een afspraak.

Kijk in de webshop van Moleskine en bekijk het ruime assortiment aan agenda’s, notebooks en kleine notitie boekjes. Ook is er een ruime keuze bij de special editions met mooie covers Hiermee val je zeker op. De prijs van de producten is zeer betaalbaar, zo heb je al een notebook vanaf € 9,95. Moleskine is thuiswinkel waarborg gecertificeerd en je betaalt er eenvoudig via iDeal, Mastercard of Visa.

Kijk voor de beste kortingen van online winkels bij 24/7 Discount. Met een kortingscode via 24/7 Discount bespaar je namelijk op je online aankopen, op je verzendkosten of op heb je voordeel op andere acties. Voor agenda’s of notebooks ga je bijvoorbeeld aar Moleskine. Kijk snel of er een actuele kortingscode beschikbaar is. Via 24/7 Discount profiteer je altijd van ledenkorting.

Korting Moleskine.com

Moleskine.com