Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je overal ter wereld veilig kunnen reizen en winkelen met een creditcard? De Money2gocard biedt je de oplossing. De kaart is een prepaid kaart, dat betekent dat je deze vooraf moet opladen met geld. Daarna kun je overal veilig kopen in winkels en op internet. De Money2gocard is met meer dan 33 miljoen Master Card handelaars wereldwijd geaccepteerd.

De Money2gocard is een veilig betaalmiddel met een ingesteld bestedingslimiet. Zo heb je volledige controle over je uitgaven. De kaart is beschikbaar voor iedereen, ongeacht je krediet of inkomsten en is een prima alternatief voor contant geld. Je kaart opladen doe je eenvoudig via iDeal, net zoals het bestellen van de Money2gocard trouwens. Dat gaat gewoon via de website. Voor maar € 24,95 bestel je vandaag nog je credit card en heb je hem snel in huis.

Voordeel pakken doe je via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount blijf je namelijk dagelijks op de hoogte van online winkels. Ook voor het aanschaffen van een handige Money2card ga je eerst naar 24/7 Discount. Kijk of er een actuele actieode beschikbaar is waarmee je extra voordeel hebt op je bestelling of verzendkosten. Bovendien profiteer je van ledenkorting via 24/7 Discount. Wel zo voordelig!

Korting Money2gocard.nl

Money2gocard.nl