Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt je nabestaanden natuurlijk met een gerust hart achterlaten door een goede uitvaartverzekering af te sluiten. Geen (financiële) zorgen voor wanneer jij er niet meer bent. Monuta regelt alles voor als jij er niet meer bent voor je nabestaanden. Monuta is de steun bij iedere uitvaart en crematie. Monuta is altijd dichtbij voor iedereen.

Bekijk de mogelijkheden op de website van Monuta. Je kan hier een wensenlijst invullen, je vindt er antwoorden op je vragen en je kan een draaiboek samenstellen. Nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg, leg dus alles goed vast. Ook voor rouwverwerking kun je bij Monuta terecht. Bereken eenvoudig je premie online bij Monuta en vraag een offerte aan.

Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante kortingen en acties voor online verzekeringsmaatschappijen. Kijk voor een voordelige uitvaartverzekering bij Monuta en check eerst of er een kortingscode van Monuta aanwezig is bij 24/7 Discount. Via 24/7 Discount regel je al je verzekeringen online met ledenkorting.

Korting Monuta

Monuta

€ 40.00 korting
Bezoek Monuta met korting