Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Houd je van de klassieke muziek van Mozart? Op de website van Mozartconcerten.nl vind je alle concerten die in Nederland worden gegeven. Van The Messiah tot Matthäus Passion en The Classical Proms. Bekijk de concertagenda op de website van Mozartconcerten.nl.

Je vindt hier alle informatie met data voor concerten. Tevens lees je hier het levensverhaal van Wolfgang Amadeus Mozart die in 1756 geboren werd in Salzburg. Je reserveert eenvoudig je concertkaarten online via de website of je doet een telefonische reservering via de reserveringslijn. De Ticketlijn is elke werkdag en in het weekend bereikbaar. Veel klassiek concert plezier!

Boek je concertkaartjes online via 24/7 Discount. Hier vind je namelijk acties en aanbiedingen van de leukste concerten van allerlei muziek genres. Kijk voor klassieke concerten van Mozart op Mozartconcerten.nl, maar kijk natuurlijk eerst of er een kortingscode via 24/7 Discount beschikbaar is. Zo ga je misschien met voordeel naar een prachtig concert. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online concertkaarten.

Korting Mozartconcerten.nl

Mozartconcerten.nl