Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wat is er nou leuker om een saaie muur op te vrolijken met muurkunst? Dat kan via Muurmode. Hier vind je namelijk de leukste muurdecoraties die je kamer, keuken of ander vertrek helemaal op vrolijkt. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit eigen foto’s of beschikbare muur-, deur- en raamdecoratie van Muurmode.

Bekijk de mogelijkheden in de webshop van Muurmode en doe heel veel leuke muur inspiratie op. Kies uit fotobehang, muurstickers, 3D wandpanelen, foto op hout of OGU wanddecoratie. Ook voor kinderkamers zijn er veel materialen beschikbaar. De mogelijkheden om je muur op te vrolijken zijn eindeloos bij Muurmode. Bestel en betaal eenvoudig in de webshop van Muurmode. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling via je e-mail.

Via 24/7 Discount weet je altijd in welke online winkels de beste kortingen en aanbiedingen te krijgen zijn. Pimp je muur, deur of raam met de leukste decoratie artikelen van Muurmode. Kijk dan natuurlijk eerst of er een kortingscode van Muurmode beschikbaar is zodat je misschien van korting op je bestelling profiteert. Via 24/7 Discount shop je eenvoudig online de leukste spullen voor je huis met ledenkorting.

Korting Muurmode

Muurmode

3.25% korting
Bezoek Muurmode met korting