Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Maak een einde aan slapeloze nachten. Je hoeft niet elke nacht naar je kindje om te luisteren of je schatje nog ademt. Gebruik voortaan de Nannycare. De NannyCare is een sensormatje dat je in het bedje van je kindje legt. Het babysensormatje neemt ademhaling en lichaamsbewegingen van je kindje waar en zal na 20 seconden een waarschuwingssignaal afgeven als er een afwijkende situatie wordt gedetecteerd. Zodra je dit merkt, kun je gelijk bij je kindje gaan kijken.

Heel veel ouders hebben baat bij het gebruik van een NannyCare. Ze kunnen daardoor beter in slaap komen en schrikken niet wakker om te gaan luisteren. De NannyCare geeft een waarschuwing wanneer het onregelmatig is, maar geeft niet bij elk wisseling een signaal. Zo kan je als ouder lekker doorslapen en de volgende dag vol energie wakker worden. Bestel vandaag nog de Nannycare in de webshop.

Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste aanbiedingen voor babyverzorging. Denk hierbij aan de MammaMazzeldagen, stickeracties en stapelkortingen. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor NannyCare een actiecode beschikbaar is. Bestel jouw babyverzorging online via 24/7 Discount en profiteer direct van ledenkorting.

Korting NannyCare

NannyCare