Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voel de enorme kracht van wind en water in Deltapark Neeltje Jans. Hier leer je als bezoeker alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de kracht van wind en water. Neeltje Jans is als werkeiland een onderdeel van de Oosterscheldekering en een leerzaam en informatief park voor jong en oud. Hier kan je je urenlang vermaken en alles te weten komen over zeedieren en de Deltawerken.

Breng ook een bezoek aan Neeltje Jans. Op de website zie je alles over de openingstijden, exposities en nog veel meer. Ook vind je er alles over de waterparkattracties en kan je eenvoudig je bezoek inplannen of een abonnement aanschaffen. Koop je tickets eenvoudig online en ga op avontuur in het mooie Deltapark.

Via 24/7 Discount blijf je elke dag op de hoogte van mooie acties en aanbiedingen bij online reisorganisaties en attractieparken. Boek je uitje naar het mooie Deltapark Neeltje Jans via 24/7 Discount en bespaar op je entreetickets. Meld je vandaag nog aan bij 24/7 Discount en profiteer bovendien altijd van ledenkorting bij online winkels.

Korting Neeltje Jans

Neeltje Jans