Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Via NewFigure afslanken is nog nooit zo makkelijk geweest. Een afslankprogramma volgen via het internet of gewoon binnen de praktijk. Bepaal online je streefgewicht en begin vandaag nog met afslanken. Bij NewFigure wordt je volledig begeleid, dan wel online als in de praktijk waardoor je jouw streefgewicht in een haalbaar tempo behaald. Het heeft geen zin om helemaal niets meer te eten, want dan krijg je het jojo-effect en dat wil je niet. 

Ga afslanken volgens de methode van NewFigure en wordt zo slank als dat jij wil in een overzichtelijk en duidelijke tijdsplanning. Let goed op eten, beweeg meer en je krijgt goede tips van NewFigure zodat jij op jouw streefgewicht komt. Bij NewFigure wordt gekeken naar de haalbaarheid, ga je samen kijken naar voeding en kun je volledig verantwoord afvallen met goede begeleiding. 

Wil jij graag wat kilo's kwijt en heb je niet het idee dat je dat alleen kan? Ga dan naar NewFigure en bekijk de mogelijkheden voor het volgen van een online afslankprogramma. Volg het afslankprogramma van NewFigure via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting NewFigure

NewFigure

€ 2.00 korting
Bezoek NewFigure met korting