Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij NHA kun je terecht voor de voordeligste thuisstudies van Nederland, maar krijg je wel geaccrediteerde diploma's bij het behalen van de opleiding. Je kunt bij NHA een opleiding of cursus volgen en zo je kennis verbreden. Of je nu MAVO, HAVO, MBO, HBO of hoger geschoold wil worden, je doet het bij NHA. Bij NHA vind je een ruim aanbod aan opleidingen en je kunt zelf kiezen welk niveau geschikt is voor jou. 

De NHA studies zijn geschikt voor doorstroming naar hoger onderwijs zodat je verder kunt studeren naar wens. De cursussen zijn vooral gericht op talen, hobby's en administreren of het leren omgaan met bijvoorbeeld bepaalde programma's op de computer. Kortom, er zijn talloze manieren om jouw kennis bij te spijkeren. 

Wil jij een cursus of opleidingen volgen die bij je past? Kijk dan snel bij 24/7 Discount en vind de leukste opleidingen en cursussen voor jou zodat jij meer kennis in huis haalt. Kijk of er een kortingscode of leuke actie is voor NHA en ga direct aan de slag via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting. 

Korting NHA

NHA

€ 1.25 korting
Bezoek NHA met korting