Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Nieuwe Revu presenteert elke week weer een spannende mix van nieuws, sport en entertainment voor de man die midden in het leven staat. Nieuwe Revu is informatief, onthullend en scherp. Je vindt er elke week nieuwe nieuwsitems, columns, interviews, sportnieuws en meer. Lekker even bijkomen met Nieuwe Revu en op de hoogte blijven van wat er speelt.

Ga naar de website van Nieuwe Revu en lees online verhalen, columns, nieuws en meer. Door het brede interessegebied en de frisse toon leest Nieuwe REVU prettig en de doelgroep is mannen van uiteenlopende type en leeftijd. Naast recensies en meningen over de verschillende onderwerpen is er veel ruimte voor de mening van de lezers en bezoekers. Neem en abonnement op Nieuwe Revu, koop hem los in de winkel of lees hem via de Leesmap.

Via 24/7 Discount blijf je dagelijks op de hoogte van online acties en aanbiedingen bij boeken- en tijdschriften winkels. Voor een actuele kortingscode van Nieuwe Revu kijk je dus eerst bij 24/7 Discount. Lees elke week nieuws en entertainment met ledenkorting via 24/7 Discount.

Korting Nieuwe Revu

Nieuwe Revu