Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Veel baby’s en kleine kinderen kunnen last hebben van een verstopte neus. Maar hoe verwijder je op eenvoudige en veilige wijze het slijm en snot uit de neusjes van baby en kinderen? De Nosefrida is een neusreiniger waarmee je dit kunt doen. Je vindt dit handige apparaatje in de webshop van Nosefrida-webshop.nl.

Kijk eens in de webshop van Nosefrida-webshop.nl en vindt hier handige producten voor je kleine uk. Naast de Nosefrida koop je hier bijvoorbeeld ook de Windi, voor als je baby last heeft van darmkrampjes of de Baby Banana Brush. Dit is een tandenborstel en een bijtspeeltje die kan worden gebruikt om het tandvlees van je baby te masseren als het last heeft van doorkomende tandjes. Alle producten in de webshop zijn speciaal ontwikkelt voor je kleintje en de Baby Banana Brush is babyproduct van het jaar 2016.

Voor allerlei kortingsactie bij online babywinkels ga je naar 24/7 Discount. Hier vind je tal van kortingcodes die je kunt gebruiken om met voordeel te shoppen in allerlei webwinkels. Kijk of er een kortingscode van Nosefrida-webshop.nl beschikbaar is en shop met voordeel. Door je aan te melden bij 24/7 Discount shop je direct met ledenvoordeel.

Korting Nosefrida-webshop.nl

Nosefrida-webshop.nl

5.00% korting
Bezoek Nosefrida-webshop.nl met korting